Uppvisning och event

Fallskärmsuppvisning

En fallskärmsuppvisning är alltid ett uppskattat inslag i samband med olika företagsevenemang eller andra sammankomster där man på ett enkelt sätt vill fånga allas blickar.

Hopparna kan landa på ett område så litet som 50 x 50 meter och för att ytterligare öka exponeringen kan flaggor eller vimplar användas med t.ex. logotyper och företagsfärger på. Även fallskärmarna i sig kan förses med logotyper eller beställas med önskad färgkombination. Mindre föremål som matchbollar, presentkort odylikt kan medföras av hopparna för att öka intresset hos publiken. 

Även tandemhoppare kan medverka vid uppvisningar och då kan tex företagets VD landa som tandempassagerare framför alla anställda i samband med ett företagsjippo. Sundsvalls Fallskärmsklubb har lång erfarenhet av uppvisningar runt om i länet vid t.ex. fotbollsmatcher, produktlanseringar, företagskickoffer, temadagar, födelsedagar och liknande. Endast fantasin och Luftfartsverket sätter gränser för när vi kan medverka med en fallskärmsuppvisning för att ge åskådarna en oförglömlig uplevelse.

Vad kostar det?

Vi har inte ett fast pris på fallskärmsuppvisningar. Våra kostnader, och därmed priset varierar. Därför får vi diskutera fram ett lämpligt koncept och därmed komma fram till ett pris. Tänk på att det kan ta tid att besikta en landingsplats, få fram markägarens tillstånd samt ett polistillstånd, och att vi behöver tid att sätta ihop en lämplig grupp med hoppare. Så hör av er i god tid.

Verkar detta intressant? Självklart! Och det kostar ju inget att fråga heller! Kontakta oss gärna på info@frifall.com för mer information!

Välkommen med din förfrågan!