Tandemhoppning

Att göra ett fallskärmshopp och få uppleva fritt fall för första gången är en magisk upplevelse. Känslan går inte att beskriva, den måste upplevas. Det är många som pratar om det, få tar steget och provar. I Sundsvalls fallskärmsklubb hoppar vi från 3000 meter, för att ge dig största möjliga upplevelse.

Upplevelsen är som störst då du kan dela den med dina vänner.

Sundsvalls fallskärmsklubb har mer än 40 års erfarenhet av fallskärmshoppning. Vi är den familjäraste klubben i Sverige och gör mer än 2000 hopp per år. Vi har som standard att flyga till 3000 meters höjd, vilket ger en cirka 45 sekunders frifallstid. Vi har bara de modernaste utrustningarna som marknaden kan erbjuda. Vi älskar vår sport och det är för oss en njutning att få se glädjen hos de som hoppar för första gången.

Att genomföra ett tandemhopp är en unik möjlighet att prova på sporten, som vi älskar, under kontrollerade former. Våra erfarna tandeminstruktörer tar hand om dig och ger dig den kunskap du behöver inför hoppet. Sedan gör du, ihopkopplad med en instruktör, ditt första fallskärmshopp från 3000 meter i 200 km/h. 

Läs mer om detaljerna i tandemhoppet här.


Filma och fota ditt tandemhopp


Vi har flera duktiga frifallsfotografer som med en videokamera på hjälmen följer med och filmar hela upplevelsen. Fotografen filmar förberedelser, det fria fallet och landningen. Filmen redigeras sedan ihop till en ca 5 minuter lång film. Beställ tandemhopp med film i samband med din bokning. Vissa av våra fotografer erbjuder även stillbildsfoto. Prata med oss om du är intresserad av detta.

 

Presentkort

Ett tandemhopp är en uppskattad present för födelsedagar, bröllopsdagar, kickoffer, svensexor och möhippor. Ge bort ett presentkort till någon du tycker om eller varför inte köpa ett själv? Du köper enkelt ett presentkort på Entré i Sundsvall.

 

Bokning

Tidsbokningen sker via vårat egna bokningssytem. Där lägger vi kontinuerligt upp tillgängliga tider för bokning med omkring en till två månaders framförhållning. Det kan även ändras med antalet lediga tider per dag och antal dagar under säsongens gång. Bokningssystemet.

 

Frågor och svar om tandemhoppning

Det är mycket man undrar innan sitt första fallskärmshopp. Tveka inte att fråga allt du undrar över när du är på plats inför hoppet. De vanligaste frågorna har vi samlat här under vår FAQ.

 

Försäkringar

Under hela hoppet är du försäkrad i en försäkring som handhålls av Svenska Fallskärmsförbundet.