BÄNKÅS FAMILY WEEK 2016 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/0/f/b/frifall.com/httpd.www/m-event/hoppvecka2016/index.php on line 15


Vad?


Bänkås Family Week är en så kallad "hoppvecka", det är våran höjdpunkt på året då vi hyr in en större flygmaskin, bjuder in folk och hoppar varje dag under en vecka. I år kommer ett flygplan likt det vi har haft senaste åren, det rymmer 10 hoppare och tar oss till 4000 meter på väldigt kort tid. Ta en titt på flygplanet »

Var?


Hoppfältet ligger beläget mitt i skogen på en stor ö i Sundsvalls skärgård. En väldigt fin utsikt från ovan.

När?

Hur?

Det kommer anordnas mindre tävlingar. Det kommer finnas möjlighet till strandlandning på Tranviken med tillhörande festligheter. Det finns ett stort vildmarksbad som kommer vara varmt varje kväll. Boende kan erbjudas till viss del i en sovbarack annars finns gott om plats för tält och husvagn. Det erbjuds färdiglagad frukost, lunch och fika varje dag. Det finns även dusch/omklädningsrum, kök för matlagning och grillar till låns.

Kallottkurs?

Den eminente kalottkursläraren Rikard Larfors besöker oss på Bänkås Family Week. Det här är ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om sin fallskärm och göra bättre och säkrare landningar. Anmälan är öppen!

Anmälan

Vi är just nu anmälda.
Boogieavgiften är 400 sek (icke hoppare 200 sek). Betalning sker på plats.
Det som ingår är: sängplats(begränsat), el till husvagn/husbil/tält, lån av tvättmaskin och tillgång till vårt nyrenoverade kök.


Anmäl dig här

Deltagarlista

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/0/f/b/frifall.com/httpd.www/m-event/hoppvecka2016/lista.php on line 34